Links

Onderstaande pagina bevat links naar webpagina’s die mogelijk relevant zijn voor bezoekers.

Bitcoin koers bevat informatie over de koers van verschillende cryptovaluta en legt daarnaast de basisbeginselen uit van de verschillende munten. Daarnaast biedt de website een handig overzicht van de koersen van de verschillende munten (zie hier voor Ripple). Bovendien is het eenvoudig mogelijk om te handelen in CFD’s op de belangrijkste cryptovaluta.

Coinstart is de startpagina voor als het om starten met cryptocurrency gaat. Coinstart is een gratis cryptocurrency platform waarbij je gratis geholpen wordt in de cryptocurrency wereld. Hierbij moet je denken aan het oprichten van een cryptocurrency wallet, assisteren bij het kopen van cryptogeld + het adviseren in de markt.

Cryptocoinia is een interactief platform waar je kan discussiëren over de laatste Crypto trends en alle markten goed in de gaten kan houden. Naast alle laatste nieuwsitems heeft de website ook handleidingen bijv. Een handleiding: Bitcoins kopen, Handelen in Cryptocoins en meer. Op dit platform leer je steeds meer over de Crypto markt kennen doordat de community je verder helpt.
CryptoTips.eu biedt tips en tricks voor beginnende cryptocurrency investeerders. Denk hierbij aan waar je rekening mee moet houden als je gaat investeren in cryptovaluta, waar je het eenvoudig kan kopen en hoe je het veilig opslaat. Bijvoorbeeld hoe je Ripple kopen kan bij verschillende brokers en deze ook weer veilig opslaat, maar ook zijn er vele reviews te vinden van brokers en exchanges waardoor bezoekers zelf hun mening kunnen vormen welke het beste bij hun past.
Benieuwd naar de koers van verschilende cryptocurrencies? Op Cryptocoinkoers vind je bijvoorbeeld de koers van de Bitcoin, de Ethereum koers, de Ripple koers en nog veel meer coins. Ook vindt je op deze website belangrijke informatie over verschillende wallets en de exchanges waar je Crypto coins kunt kopen.

Wil je dat jouw website hier verschijnt, stuur dan je link, een beschrijving (geen verkooptekst, maar echt beschrijvend) van 50-80 woorden en laat zijn waar jij naar ons linkt.